Een mens lijkt altijd wel honger te hebben

Gepubliceerd op 18 maart 2019 om 15:56

Een mens lijkt altijd wel honger te hebben. We eten maar al te graag tussendoortjes, vieruurtjes en laat-avondjes. Het zijn deze tussendoortjes die de dagelijkse hoeveelheid calorieën op slinkse wijze flink doen aantikken.
Elke keer wanneer je iets zoets eet, komt de suiker die erin zit bijna meteen in je bloedbaan terecht. Deze suikerpiek geeft een soort van sugar rush. Het gevolg is dat de hoeveelheid suiker in je bloedbaan even snel daalt als hij steeg. En bij veel mensen gaat dit gepaard met ontwennings verschijnselen. Een plots opkomende hongergevoel of een sterke drang naar iets zoets. Stel het is vier uur in de namiddag en je hebt honger. Wat voor gezonde en lekkere tussendoortjes kun je dan nemen? Veel van deze tussendoortjes zijn immers een belangrijke onderdeel van een gezonde eetpatroon, zoals noten pinda'shazelnoten, amandelen pistachenoten, pecannoten, macadamia's, Walnoten, en cashewnoten.
Wij bij notenbestellen.com hebben heerlijke verse en gezonde notenmixen.
Zoals onze meestverkochte allegaartje die ook heerlijk is voor de yoghurt of kwark. Daarnaast hebben we ook nog gezonde mix, studentenhaver, macadamiamix, boerenmix, superfoodmix, cranberry notenmix en berry mix.
Dit zijn allemaal verantwoorde tussendoortjes en mocht je een keertje een minder verantwoordelijk tussendoortje willen dan branden wij de verse noten en verzenden meestal binnen 24 uur zodat deze altijd vers bij jou aankomt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.